Onze medewerkers

Wijk-Regio Makelaardij

Niels Buckens RM/RT
Niels Buckens RM/RT
NVM-Makelaar
0165-522044
Ik ben Niels Buckens, NVM-Makelaar, Register Makelaar, Register Taxateur en eigenaar van Wijk-Regio Makelaardij BV.

Met veel ambitie en passie werk ik binnen de organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een optimale dienstverlening kunnen bieden door veel expertise, zorg en enthousiasme. Uiteraard sta ik u graag bij met de verkoop van uw woning, de aankoop van uw toekomstige woning of een taxatie. Ik ben zowel in geschreven in het NRVT-, VastgoedCert-, en SCVM-register. Ook in het kader van Bijzonder Beheer Taxaties en taxaties voor NoM-taxaties (nul op de meter)ben ik u graag van dienst. Tijdens een persoonlijk gesprek geef ik u graag inzicht in onze werkwijze.

Als ik niet aan het werk ben breng ik graag tijd door met mijn vrouw Ilona, mijn zoon Bryan en dochter Sharon. We bezoeken veel theaters, waardoor we ook nog eens buiten de Wijk en Regio komen. Hopelijk tref ik u binnenkort.
Miranda Kielman-Verberg
Miranda Kielman-Verberg
K-RMT
0165-522044 06-12 35 29 28
Mijn naam is Miranda Kielman-Verberg, ik ben werkzaam als Kandidaat Makelaar Taxateur bij Wijk-Regio Makelaardij.

Met veel enthousiasme adviseer en begeleid ik u bij de aan- en verkoop van uw woning of appartement. U zult merken dat mijn persoonlijke aanpak hierin centraal staat. Graag wissel ik via een persoonlijk gesprek nadere details met u uit over onze werkwijze aan de hand van een uitgebreide presentatie.

Ik woon op dit moment samen met mijn man Dennis in Etten-Leur. In mijn vrije tijd ben ik zowel op de motor als te paard te vinden, heerlijk genieten in de natuur. Ook na een avondje funboksen ben ik weer helemaal in mijn element. Ik hoop u graag snel te mogen begroeten bij Wijk-Regio Makelaardij!
Caroline van Batenburg
Caroline van Batenburg
afdeling secretariaat
0165-522044
Mijn naam is Caroline van Batenburg ik ben werkzaam als medewerker binnendienst.

Binnen Wijk-Regio hebben Cynthia en ik vaak het eerste contact met de klant en ondersteun ik de buitendienst. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn:

agendabeheer, klanten informeren, woningen op internet plaatsen, koopovereenkomsten opstellen en vele andere administratieve taken. Ik vind het een leuke en afwisselende functie.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van sport, door te hardlopen of mijn kinderen/man aan de lijn te supporteren tijdens een voetbalwedstrijd. Verder lees ik graag en vind het fijn met mijn vrienden en familie gezellig af te spreken.
Ilona Buckens
Ilona Buckens
afdeling secretariaat
0165-522044
Ik ben Ilona Buckens getrouwd met Niels Buckens, en samen hebben we twee kids Bryan en Sharon.

Mijn werkzaamheden bij Wijk-Regio Makelaardij zijn heel divers.
Ik ben werkzaam als binnendienst medewerkster ook verleen ik alle financiele administratie binnen Wijk-Regio Makelaardij.
Verder loop ik samen met onze kids een aantal keer per week bij u in de wijk en regio om onze verkocht en te koop flyers te bezorgen.
En hiernaast volg ik de opleiding tot assisstent makelaar.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en samen met onze kids genieten we van het echt even samen zijn naast de drukte van onze eigen zaak.
Wij zijn vaak op de Efteling en brengen hiernaast veel tijd door met onze familie en vrienden.