De organisatie

In juli 2009 opende Wijk-Regio Makelaardij haar deuren. Ons makelaarskantoor is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere kantoren in uw wijk en regio.

Als Wijk-Regio Makelaardij streven we kwaliteit na in combinatie met het persoonlijke contact. Een woning verkopen of aankopen is immers een hele stap in een mensenleven. Het is aan ons om onze opdrachtgever hierin optimaal te begeleiden en zaken uit handen te nemen met als doel het maximale resultaat te boeken.

Zowel voor de verkoop, de aankoop of taxatie van uw (toekomstige) woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederland Vereniging van Makelaars), het NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoed Cert (het Kwaliteitsregister voor Makelaars) en het SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars) register.

Het jonge team bestaat uit goed opgeleide personen die met veel passie in de makelaardij werkzaam zijn. We hebben geen negen tot vijf mentaliteit en staan klaar voor u wanneer het nodig is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Veel tevreden opdrachtgevers zijn u voorgegaan en we zijn trots te mogen melden dat we in 2017 (bron: Vastgoedactueel) in de top 10 best presenterende makelaarskantoren van Noord-Brabant zijn opgenomen. We blijven streven naar verder succes waar ook u van mee kunt profiteren!
 

Wijk-Regio Makelaardij

Kantoor Vestiging Wijk-Regio Makelaardij

Adresgegevens

Dorpsstraat 2
4751 AL Oud Gastel
KvK nummer: 20103292 Breda
BTW nummer: NL820986719 B01
09:00 - 17:30 uur

Routeplanner